“La república catalana és la solució al conflicte” de Pau Miserachs a la Sala de Conferències de l’Hotel Balmoral

Aquest mes es presenta l’últim llibre del president del Grup d’Estudis Polítics

El president del Grup d’Estudis Polítics i fundador del diari digital El Republicà, Pau Miserachs, presenta el seu darrer llibre titulat “La república catalana és la solució al conflicte”. L’esdeveniment tindrà lloc a la Sala de Conferències del Hotel Balmoral el dia 19 d’abril i estarà obert al públic fins omplir el total de l’aforament.

El pròxim dimarts 19 d’abril a les 19:00h es presentarà de forma oficial l’última obra de l’autor, Pau Miserachs, a la Sala de Conferències del Hotel Balmoral. L’esdeveniment estarà presentat pel periodista i escriptor, Jesús Conte i intervindran la diputada de JuntsxCat al Parlament de Catalunya i autora del pròleg, M. Assumpció Lailla, i l’autor del llibre, Pau Miserachs.

Aquells i aquelles que no puguin assistir presencialment a l’acte, podran seguir la presentació per streaming al compte oficial de Facebook del diari digital El Republicà. L’entrada serà lliure fins omplir amb la totalitat de l’aforament.

“La república catalana és la solució al conflicte”, amb pròleg de M. Assumpció Lailla, diputada de JuntsxCat al Parlament de Catalunya, és un assaig polític de 632 pàgines editat per Alfil i distribuït per Distrifer Libros.

Polític malalt de càncer segueix escrivint i publica assaigs de reflexió i pensament polític català i independentista

Segons apunta Miserachs «aquest llibre exposa els camins possibles per assolir la independència per la via democràtica, tot i les dificultats d’entesa amb un Estat que no vol negociar res ni reconeix la nació catalana parlant de normalitat democràtica són la preocupació prioritària que hauria de presidir l’acció de govern per assolir una democràcia de nou cicle. Autodeterminació i unilateralitat són les dues vies que en una societat pacífica són possibles en funció de les relacions entre nació que reclama la independència i l’Estat predecessor».

L’autor

El jurista Pau Miserachs és president del Grup d’Estudis Polítics. També és el promotor dels diaris digitals L’Opinió Socialdemòcrata i El Republicà.cat. Columnista del diari El Punt Avui i escriptor prolífic, en els últims anys ha publicat Ni república ni democràcia. De la transició a la indignació; Democràcia potes enlaire. La llei contra el poble; Estudios sobre la propiedad intelectual y la sociedad de la información. Entre la ley y la utopia; L’estat contra la democràcia; Catalunya i democràcia, El remei republicà; El debat inacabat; Fins que parlin les urnes; La democràcia captiva; Per defensar la democràcia… Referèndum!, El gran plet de la independència, República, ¿y eso qué es? Memòria de la indignació i Sortir del laberint.

Jesús Conte
Tfn. 628118333
jesusconte54@gmail.com