Polítics o trilers?

El Republicà, Desembre 26, 2021

«Mentir en política i insultar enfrontant comunitats té un cost».

Ha de ser preocupant que hi hagi polítics que es dediquin a fer política destructiva com a fórmula rebuscada per desgastar els contraris. 

Un dels temes descoberts és el del PP  al Senat fent tornar els pressupostos per què els ha convingut intentar fer-los fracassar i per això han votat a favor de la protecció del català. Mera conveniència política. Cap interès per Catalunya. Instrument de desestabilització  contra el govern socialista i prou.

Darrera vindrà el retorn del Rei Emèrit. Si el veiem aterrar a Madrid podrem estar segurs que no ha sigut un regal de reis. L’emèrit a l’exili daurat de Dubhai ha buscat el moment convenient per tornar un cop tancat el procés a Suissa,  per què sap que a Espanya no el perseguiran,  i aprofitarà per demanar una pensió i viure a la Zarzuela. Maldecaps segurs per el seu fill i el govern socialista.

La guerra política del Covid tampoc té pèrdua. El PP que no vol fer res a Madrid i tracta malament els sanitaris que han hagut de sortir al carrer protestant, atribueix al govern socialista que les coses vagin malament. En capo moment pensen en la irresponsabilitat dels ciutadans que són els que es contagien. La Covid no la distribueix entre les persones cap mosquit. És el contacte humà.

El PP també fa proves expulsant-se els de Ciutadans a Castella-Lleó. Noves eleccions a veure si ara sumen més, fan el front ampli de dretes   dirigit per ells. Guerra política contra el PSOE que si els surt bé els permetries pensar en noves operacions d’atac per  anar desmuntant   el poder socialista.

Les maldestres paraules de Pablo Casado pel tema del català parlant de que als nens castellano-parlants se’ls posa pedres a les motxilles o no se’ls eixa anar a fer pipí, fent veure que hi ha una persecució a Catalunya contra la gent castellana, han tingut el resultat que es mereixen.

Des de la querella de Junts i la de la Generalitat contra Pablo Casado per incitar a l’odi i injúries a una important baixa de l’intenció de vot a les enquestes. Mentir en política i insultar enfrontant comunitats té un cost.  Aquest cost l’ha de fer silenciar els insults que pensa o li diuen ha de dir i assumir que no guanyarà les properes eleccions generals. S’ho ha guanyat a pols buscant la crispació política per fer mal al PSOE per què ha pactat amb ERC.

El que està passant i aquesta manera de produir-se alguns en política  posa en dubte la suposada credibilitat d’aquests senyors que es volen cacics dels partits polítics.

#politicatalana #politicaespanyola #periodisme #elrepublicà #democracia #independencia #procés #govern #catalunya