“Ni república, ni democràcia” de Pau Miserachs a la Sala Cotxeres del Palau Robert

Aquest mes es presenta l’últim llibre del president del Grup d’Estudis Polítics

Aquest novembre, el president del Grup d’Estudis Polítics i fundador del diari digital El Republicà, Pau Miserachs, presenta el seu darrer llibre titulat “Ni república, ni democràcia. De la transició a la indignació, camí de la independència”. L’esdeveniment tindrà lloc a la Sala Cotxeres de Palau Robert i estarà obert al públic fins omplir el total de l’aforament.

“Ni república, ni democràcia” ja té data i espai. El pròxim 9 de novembre a les 19:00h es presentarà de forma oficial l’última obra de l’autor, Pau Miserachs, a la Sala Cotxeres del Palau Robert. L’esdeveniment estarà presentat pel periodista i escriptor, Jesús Conte i intervindran la diputada de JuntsxCat al Parlament de Catalunya, M. Assumpció Lailla, i l’autor del llibre, Pau Miserachs.

Aquells i aquelles que no puguin assistir presencialment a l’acte, podran seguir la presentació per streaming al compte oficial de Facebook del diari digital El Republicà. L’entrada serà lliure fins omplir amb la totalitat de l’aforament, que no s’ha vist afectat per la situació pandèmica de la COVID-19. Si més no, l’ús de mascareta serà obligatori, ja que es tracta d’una sala interior.

“Ni república, ni democràcia. De la transició a la indignació, camí de la independència”, amb pròleg de Francesc Canosa, actual director de La Mira Magazín, és una segona edició augmentada a 700 pàgines del llibre publicat  amb el mateix títol el 2011. Aquest cop, però, ha estat reeditat per l’editorial independent Usbook.

En aquesta edició veiem com Miserachs plasma l’evolució política catalana i espanyola, mitjançant un recull d’articles a diferents mitjans de comunicació, des de l’any 1976 fins les darreres eleccions de 2021. El Noticiero Universal, l’Avui, el Diario de Barcelona, el Correo Catalán o el Mundo Diario, son alguns dels diaris on l’autor va escriure durant els primers anys d’activisme polític i que, com sabem, molts d’ells ja han desaparegut.

On es pot trobar el llibre?

El llibre ja es pot adquirir a la majoria de llibreries de Barcelona (La Llar del Llibre, La Impossible, Llibreria Documenta, Llibreria Trabookaire, Llibreria La Gralla, Llibreria Alibri, Santos Ochoa Barcelona, Llorens Llibres, Llegim..? Llibreria, Llibreria Claret, Llibreria Index, Llibreria l’Odissea,…); Lleida (La Singratalla, Llibreria Caselles…); Girona (Llibreria l’Altell, Llibreria Troa Empúries, Llibreria Geli, Llibreria Drac…) i Tarragona (Llibreria La Capona, Llibreria Gaudí…).

L’autor

El jurista Pau Miserachs és president del Grup d’Estudis Polítics. També és el promotor dels diaris digitals L’Opinió Socialdemòcrata i El Republicà.cat. Columnista del diari El Punt Avui i escriptor prolífic, en els últims anys ha publicat Ni república ni democràcia. De la transició a la indignació; Democràcia potes enlaire. La llei contra el poble; Estudios sobre la propiedad intelectual y la sociedad de la información. Entre la ley y la utopia; L’estat contra la democràcia; Catalunya i democràcia, El remei republicà; El debat inacabat; Fins que parlin les urnes; La democràcia captiva; Per defensar la democràcia… Referèndum!, El gran plet de la independència, República, ¿y eso qué es? Memòria de la indignació i Sortir del laberint.

Jesús Conte
Tfn. 628118333
jesusconte54@gmail.com