Contra la crispació i l’enfrontament social

El Republicà, Desembre 20, 2021

«La resposta no ha de ser manifestacions d’ira, sinó de defensa del que som i ens volen treure».

La mentida política dita en públic per Pablo Casado aspirant a presidir el govern espanyol, per atiar la mobilització de masses i els enfrontaments socials a Catalunya, és el més descarat antipatriotisme i  manifestació d’antidemocràcia que es podia imaginar el món polític català.

També sorprèn el silenci dels representats de VOX, PP i C’s a Catalunya davant aquesta manera de produir-se de Pablo Casado. És molt clar que no s’atreveixen o no els convé contradir-lo i dir que és un mentider. Falta valentia i honestedat en aquests polítics.

Junts ha presentat una denuncia judicial per presumpte odi contra aquest conservador espanyol que busca el vot per Espanya servint-se de manifestacions possiblement d’odi contra Catalunya i els catalans.

És veritat que s’ha de dir prou a aquesta manera de fer contrària a la convivència i el respecte democràtic. Voler crear crispació i enfrontament social a Catalunya per afeblir Catalunya i la convivència de les diferents comunitats que hi viuen pacíficament és maldat i perversió política.

La resposta doncs no ha de ser manifestacions d’ira, sinó de defensa del que som i ens volen treure. La resposta mostrant indignació és insuficient,  ha de ser també de clam de justícia contra aquesta gent que només sap menysprear i mal dir dels catalans, amb mentida i “alevosía”.

Malament també per Espanya de donar espai a aquesta mena de gent sense consciència del dany  moral que estant fent a tothom. Sembla que busquin un aixecament contra Catalunya, si pot ser des de dins. L’objectiu no és altra que destruir i aconseguir el desgast electoral i polític del govern de torn. Tot ben estudiat i planificat. No tenen perdó.

La pregunta és què espera el servei jurídic de la Generalitat per presentar al Tribunal Suprem  una querella d’acord amb el tipus penal que marca el Codi per aquests fets en nom del govern  i deixa se li avancin els partits que en formen part?

#politicatalana #politicaespanyola #periodisme #elrepublicà #democracia #independencia #procés #govern #catalunya